Infodag

Marine (Algemeen)

Kies hier een datum & locatie:

Wil jij werken op en vanuit zee en bijdragen aan vrede en veiligheid wereldwijd? Kom naar de infodag en ontdek alles over werken bij de Marine. 

Je komt alles te weten over het werken en leven bij de Marine. Je maakt kennis met het personeel, materieel en de verschillende specialismen: Logistieke Dienst, Technische Dienst en Operationele Dienst. 

  • Logistieke Dienst: als ‘logistiekeling’ zorg je ervoor dat goederen op voorraad blijven en ook op tijd op de juiste plaats van bestemming terechtkomen. 
  • Technische Dienst: als technisch specialist zorg je ervoor dat bijvoorbeeld alle sensoren, wapens, commandosystemen en platformsystemen aan boord van een marineschip altijd perfect functioneren. 
  • Operationele Dienst: of je nu (onder)officier of matroos bent, jij draagt zorg voor de veiligheid in en rondom het schip. Je bent onder andere betrokken bij het opbouwen van zee- en luchtbeelden en het secuur in de gaten houden van de radarbeelden.

Welk werkterrein en welke functie passen het beste bij jou? Je ontdekt het op de infodag. Je krijgt een uitstekend beeld van de opleidingen, diverse functies en de werkzaamheden die daarbij horen. Je komt meer te weten over welke functie bij jou past, aan welke eisen je moet voldoen en hoe je kunt solliciteren. Alles wat je wilt weten, kom je te weten. Vragen? Vragen!

Wil je je wereld vergroten op zee? Meld je dan snel aan. Tot binnenkort!

Veel scholen geven vrij voor dit soort infodagen. Klop aan bij je decaan voor meer informatie.