Infodag

Marine

Kies hier een datum & locatie:

 

Ben en werk jij graag op zee en ben je nieuwsgierig naar wat werken bij de Marine inhoudt? Meld je dan aan voor de infodag van de Marine in Den Helder en duik in de wereld van Defensie!

Op de infodag leggen we je uit wat werken bij de Marine inhoudt en wat er van je verwacht wordt. We geven antwoord op al je vragen en vertellen hoe je je kunt voorbereiden op de keuring.

Werken bij de Marine

Op de infodag krijg je een duidelijk beeld van de verschillende specialismen en functies bij de Marine en de opleidingen die daar bij horen. We lichten de verschillende werkterreinen hieronder kort voor je uit:

Logistieke Dienst

Als logistiekeling zorg je ervoor dat al het materiaal en de goederen op voorraad blijven en ook op tijd op de juiste plaats van bestemming terechtkomen.

Technische Dienst

Als technisch specialist zorg je ervoor dat bijvoorbeeld alle sensoren, wapens, commandosystemen en platformsystemen aan boord van een marineschip altijd perfect functioneren.

Operationele Dienst

Aan jou de taak om zorg te dragen voor de veiligheid in en rondom het schip. Je bent o.a. betrokken bij het opbouwen van zee- en luchtbeelden en het secuur in de gaten houden van de radarbeelden.

Het programma

Tijdens de infodag kom je meer te weten over welke functie bij jou past, aan welke eisen je moet voldoen en hoe je kunt solliciteren. Alles wat je wilt weten, kom je te weten. Je krijgt een rondvaart met de sleepdienst langs de schepen door de haven van Den Helder en een rondleiding bij het Marinebedrijf waar de schepen onderhouden worden.

Nieuwsgierig?

Wil je ontdekken of werken bij de Marine bij jou past? Schrijf je snel in, dan zien we je binnenkort!