Infodag

Infodag Luchtverdediging

Kies hier een datum:

Heb jij minimaal een MBO-diploma en wil jij het Nederlands Luchtruim vanaf de grond veilig houden? Kom naar de infodag en ontdek meer over werken bij het Defensie Grondgebonden Luchtverdedigingscommando (DGLC).

Als Soldaat/Korporaal Luchtverdediger sta je met beide benen op de grond en kijk je omhoog. Je hebt de taak om dreigingen in het luchtruim op te sporen en mensen en gebieden te beschermen tegen aanvallen. Op de infodag ontdek je onze geavanceerde luchtverdedigingssystemen, zoals raketten waarmee we op korte en lange afstand krachtig kunnen optreden. En kom je meer te weten over de radars waarmee we doelwitten lokaliseren.

Je krijgt een goed beeld van het werk en leven op een kazerne waar zowel Landmacht- als Luchtmachtmilitairen werken. Je gaat op bezoek bij de eenheden 802 Squadron en 13 Luchtverdedigingsbatterij. Het 802 Squadron levert raket- en luchtverdediging aan de eenheden en/of gebieden. Het 13 Luchtverdedigingsbatterij komt in actie bij luchtaanvallen en heeft een neus voor het opsporen van doelen. Daarnaast beleef je demonstraties en gaan we met elkaar een uitdagend sportmoment aan. Op de infodag beantwoorden we al jouw vragen over werken als luchtverdediger.

Wil jij werken met geavanceerde systemen die je bij geen andere werkgever aantreft? Meld je aan voor de infodag!

Vragen? Bel of WhatsApp naar onze recruiters:

  • Puck: +31 (0) 6 134 186 44
  • Mandy: +31 (0) 6 297 801 48
  • Of mail naar DGLC.werving@mindef.nl

Zit de infodag vol? Neem contact op met onze recruiters via bovenstaande telefoonnummers of e-mailadres. We kijken dan graag of we je op een ander moment kunnen ontvangen op de kazerne.