Infodag

Soldaat Luchtmobiel Noord

Kies hier een datum & locatie:

Als Soldaat van de Luchtmobiele Brigade word je overal ter wereld ingevlogen om op de grond het gevecht aan te gaan. Klinkt als een spannende uitdaging voor jou? Kom dan naar de Infodag Luchtmobiel Noord in Assen en maak kennis met wat leren en werken bij Defensie inhoudt.

De Luchtmobiele Brigade is een snel inzetbare eenheid van de Landmacht die binnen 20 dagen, waar ook ter wereld, ter plaatse kan zijn. Dat kan zijn om hulp te bieden of een conflict te bestrijden. Met helikopters worden troepen snel ingezet en kunnen wapens, materieel, voeding en andere voorraden snel worden vervoerd.

Programma

Tijdens de Infodag Luchtmobiel Noord zetten we de poorten van de kazerne in Assen voor je open en geven we je een zo goed mogelijk beeld van hoe het is om te werken bij de Luchtmobiele Brigade. Daarnaast geven we je informatie over de opleiding die je volgt: de Algemene Militaire Opleiding Luchtmobiel (AMOL) en wat we van je verwachten na het behalen van je rode baret.

Ook staan we stil bij de bijzondere (recente) geschiedenis van de Stoottroepen en laten we je zien wat de ontwikkelingen zijn in ons vakgebied. Heb je vragen, over het sollicitatietraject of wat dan ook? We helpen je graag.

Nieuwsgierig?

Wil je ontdekken of werken bij de Luchtmobiele Brigade van de Landmacht bij jou past? Schrijf je snel in, dan zien we je binnenkort!

Let op: Deze infodag is specifiek voor de rang voor soldaat, behorende bij de vacature Soldaat Luchtmobiel Algemeen te Assen