Infodag Luchtmacht

ICT DHC

Kies hier een datum & locatie:

Heb jij minimaal een MBO 2-diploma en interesse in ICT? Wil je werken in een technische omgeving waar de nieuwste ICT-ontwikkelingen op de voet worden gevolgd? Bezoek onze infodag en ontdek alles over het werk als Korporaal of Onderofficier ICT/CIS bij het Defensie Helikopter Commando!

CIS staat voor Communicatie en Informatie Systemen. Als Korporaal of Onderofficier ICT/CIS ben jij dan ook een onmisbare schakel in de communicatie op de grond én tussen grond- en luchtsystemen. Je werkt met apparatuur die zich richt op telecommunicatie, radiocommunicatie, satellietcommunicatie, automatisering en grondgebonden radar- en verkeersleidingsystemen. Maak jij straks met je technische skills het verschil bij het Defensie Helikopter Commando (DHC)?

Wanneer kom je in aanmerking?

  • Korporaal ICT: je hebt een MBO 2-diploma in de richting van ICT Support, Elektronische Installaties/Systemen of een andere opleiding binnen het technische domein.
  • Onderofficier ICT Transmissie: je hebt een MBO 3-diploma in de richting van Elektronische Installaties/Systemen, Infratechniek of Eerste monteur Service & Onderhoud.
  • Onderofficier ICT Netwerkbeheer: je hebt een MBO 3-diploma in de richting van Medewerker Beheer ICT of een MBO 4-diploma in de richting van ICT en Mediabeheer (ICT-Beheerder, Netwerk en Mediabeheer).
  • Voor alle drie de functies is het belangrijk je graag je handen uit de mouwen steekt en initiatief toont. Je bent een echte verbinder en vindt helikopters natuurlijk heel mooi!

Programma

De infodag vindt plaats op het DHC van de Luchtmacht. Daar starten we de dag met een rondleiding op de afdeling ICT/CIS. Niet alleen vertellen we je daar wat het werk als Korporaal of Onderofficier ICT/CIS precies inhoudt, maar we laten je het ook zien. Daarnaast staat er deze dag iets sportiefs op de planning, want een toekomstig militair is natuurlijk wel een beetje fit. Vergeet je sportkleding dus niet! Heb je tussendoor vragen? Stel ze gerust aan je (eventuele) toekomstige collega’s; ze staan tijdens de infodag klaar om ze allemaal te beantwoorden.

Nieuwsgierig?

Wil je ontdekken of werken als Korporaal of Onderofficier ICT/CIS bij de Luchtmacht bij jou past? Meld je aan, dan zien we je snel!

Heb je vragen over de infodag? Stuur dan een mailtje naar dhc.werving@mindef.nl.