Human Terrain Analist / Geospatial Analist

Infodag Landmacht Officier Inlichtingen & Veiligheid

Kies hier een datum & locatie:

Heb jij WO Master-opleidingsniveau en wil jij bijdragen aan een veiligere wereld? Is jouw analytisch vermogen jouw sterkste wapen? En ben jij op zoek naar een baan waar jij zowel mentaal als fysiek wordt uitgedaagd? Kom dan naar de Infodag Officier Inlichtingen & Veiligheid van de Landmacht!

Een militaire organisatie heeft veel meer nodig dan alleen brute kracht. Ook oorlogsvoering is 'data driven'. Maar al die data moet wel verzameld en geanalyseerd worden om een gedegen advies te kunnen geven aan commandanten. Dat is waar we een Human Terrain Analist (HTA) of een GeoSpatial Analist (GSA) voor nodig hebben.

Let op: deelname aan de infodag is verplicht om vervolgens te kunnen solliciteren voor één van de twee functies.

Programma

Tijdens de infodag krijg je een goed beeld van de werkzaamheden van een HTA en GSA en leven op een kazerne. De infodag vindt plaats op de Luitenant-Kolonel Tonnetkazerne in ’t Harde en duurt van 13.00-17.00 uur. De middag zal worden ingevuld met voorlichtingen over Defensie en de functies van HTA en GSA. Ook vertellen we je hoe de opleiding en de sollicitatieprocedure eruit zien. Na de voorlichting is er een borrel waarbij je al je vragen kunt stellen aan de GSA’s en HTA’s van 106 Inlichtingen Compagnie.

Nieuwsgierig?

Wil je ontdekken of werken als I&V-Officier HTA of GSA bij de Landmacht bij jou past? Schrijf je snel in, dan zien we je op 6 april 2023!

Meer info

Benieuwd naar deze twee uitdagende functies? Meer informatie over de vacatures vind je hier:

Officier Inlichtingen en Veiligheid: geospatial analist

Officier Inlichtingen en Veiligheid: human terrain analist