Infodag Landmacht

Elektrotechniek & Elektronicamonteurs

Kies hier een datum:

Ontdekken of werken in de elektrotechniek bij de Landmacht bij jou past? Meld je aan voor de infodag en stel al je vragen. 

Maak kennis met onze monteurs en kom alles te weten over wereld van elektrotechniek bij de Landmacht. Op de infodag krijg een beeld van jouw loopbaan mogelijkheden binnen dit werkveld. Je wordt rondgeleid op het opleidingscentrum van de Technische Dienst en ontdekt het materieel waarmee jij aan de slag gaat. Tijdens de infodag kom je alles te weten over de mogelijkheden bij Landmacht als korporaal hersteller elektronisch technisch materieel of onderofficier monteur elektronische systemen. 

Heb jij een opleiding monteur mechatronica, monteur elektrotechnische industriële producten en systemen of bedrijfsautotechniek (bijna) afgerond? Of heb je een opleiding eerste monteur service en onderhoud elektrotechniek en instrumentatie of technicus service en onderhoud elektrotechniek en instrumentatie (bijna) afgerond ? Kom naar de Infodag Landmacht  Elektrotechniek & Elektronicamonteurs en ontdek alles over de mogelijkheden in de elektrotechniek bij de Landmacht.

Bij vragen kun je contact opnemen met sergeant Fadi via 06-52092011