Infodag Landmacht

BBL Automonteur

Kies hier een datum & locatie:

Ben jij (bijna) klaar met je VMBO of MBO 2 en wil jij sleutelen aan voertuigen die je bij geen enkel ander bedrijf aantreft? Kom naar de Infodag BBL-opleiding Monteur en ontdek welk traject je doorloopt om Eerste Bedrijfsautomobiel Technicus bij de Landmacht te worden.

Maak kennis met onze monteurs, jouw leermeesters, en kom alles te weten over de 3-jarige BBL-opleiding tot Automonteur. Op de infodag kijk je je ogen uit naar alle wielvoertuigen: van terreinwagens en pantservoertuigen tot motoren en takelauto’s. Met dit soort voertuigen krijg jij te maken op je opleiding. Je wordt rondgeleid langs een eenheid van de Technische Dienst en ontdekt het materieel waarmee jij aan de slag gaat. Op de infodag ontdek je dat je niet alleen hard moet werken, maar ook leren. Eén dag in de week krijg je praktische theorie en de andere dagen ga je in de praktijk aan de slag. Dit zal niet altijd in een warme werkplaats zijn, maar ook in de regen, sneeuw, kou, ergens in het bos of heide.

Automonteur word je niet zomaar. Naast een technische opleiding moet je ook voldoen aan diverse toelatingseisen. Op de infodag vertellen we je hier meer over. Heb je vragen? Vragen!

Wil jij Automonteur bij de Landmacht worden? Schrijf je nu in voor deze Infodag BBL-opleiding Automonteur.