Infodag

Korps Mariniers - Verbindingsdienst (ICT)

Kies hier een datum:

Zie jij je toekomst bij het Korps Mariniers en wil jij je technische talent verder ontwikkelen? Kom naar de infodag en ontdek of werken bij de Verbindingsdienst van het Korps Mariniers iets voor jou is.

Bij de Verbindingsdienst heb je een onmisbare rol in het succesvolle verloop van een missie. Informatie moet op tijd bij de juiste personen terechtkomen, zoals strategische informatie voor het hoofdkwartier tijdens operaties. De communicatiesystemen moeten op volle toeren draaien en daarvoor hebben we onze technici. Zij zorgen voor het onderhoud en de reparatie van onze communicatiesystemen. Op de infodag ontdek je meer over jouw technische rol bij de Verbindingsdienst.

Naast technicus of ‘verbindelaar’ ben je ook marinier. Marinier worden vraagt om een ijzeren discipline, doorzettingsvermogen en een uitstekende conditie. Marinier word je dus niet zomaar en op deze infodag ontdek jij of je het in je hebt! We vertellen je meer over de Verbindingsdienst, de sollicitatie-eisen en hoe je opleidingstraject en loopbaan eruitziet. Hierna heb je een goed beeld van de Verbindingsdienst bij het Korps Mariniers.

Na de voorlichting krijg je een demonstratie van verschillende communicatie- en inzetmiddelen van de Verbindingsdienst. Aansluitend gaan we kijken bij de Verbindingsdienst. Uiteraard kun je daar ook met al jouw vragen terecht bij onze mariniers.

Benieuwd naar het werk en leven bij Het Korps Mariniers? Meld je aan voor de infodag!

Let op: gezien het fysieke programma is het meenemen van een introducé helaas niet mogelijk.

Voor vragen kun je bellen of appen naar 06–302 533 44.