Infodag

Defensity College

Kies hier een datum & locatie:

Ben jij momenteel aan het studeren en wil je ook al iets betekenen voor de maatschappij? Dan is een bijbaan van 1-2 dagen in de week bij het Defensity College misschien wel wat voor jou! Kom naar de Infodag en ontdek alles over hét werkstudentprogramma van Defensie. 

 Defensity College is een programma voor HBO- en WO-studenten. Wij bieden jou tijdens je studie een unieke bijbaan en leiden je op tot militair. Bij Defensity College ontdek je hoe het is om te werken voor een organisatie die van aanpakken weet, terwijl je jouw eigen studiekennis toepast. Je kijkt niet alleen toe, maar je komt ook in actie! 

Defensity College

Van werktuigbouwkundigen en industrieel ontwerpers tot psychologen, historici en ICT’ers: elke studie kan een ijzersterke bijdrage leveren aan een veiligere wereld, dus ook die van jou. We hebben zowel studie-specifieke als algemene opdrachten waar analytische denkkracht voor nodig is. Kennis is wat werkstudenten bij Defensity College met elkaar verbindt en de brug slaat tussen Defensie en de maatschappij.

Programma

De Infodag bestaat uit een voorlichting over Defensie en het Defensity College. Daarnaast kun je kennismaken met de werkstudenten, doen we een gezamenlijke leiderschapsoefening en volg je een workshop. Heb je vragen? Stel ze gerust! 

Meer info

Wil je ontdekken of werken bij Defensity College bij jou past? Schrijf je in, dan zien we je snel! Wil je alvast meer weten over het vormingsprogramma en wat werken bij Defensity College inhoudt? Kijk hier voor meer informatie.