Infodag

Infodag Algemeen Militair Arts Marine

Kies hier een datum:

Heb jij geneeskunde gestudeerd of ben je bijna klaar met je studie en wil je weten hoe het is om militair én arts te zijn? Kom dan naar de infodag en ontdek alles over het medische werk bij de Marine.

Als militair arts bij de Marine zie je meer dan in een praktijkruimte. Jij bent waar de militairen zijn: op het schip, de kazerne of in het veld. Kijk mee hoe je als arts medische handelingen uitvoert in een gevarieerde omgeving, mensen aanstuurt én de operationele commandant adviseert. Tijdens de infodag ontdek je het gevarieerde werk van een Algemeen Militair Arts bij de Marine en word je meegenomen in de verhalen van onze militaire artsen. Je komt alles te weten over de toelatingseisen, (voor)opleidingen en doorgroeimogelijkheden. Vuur al je vragen af op onze medische collega’s. Zij vertellen je graag meer waarom ze gekozen hebben voor de Marine.

De voorlichting

  • 21 september: kom in de ochtend naar Den Haag en ervaar hoe het is om arts te zijn bij een militaire organisatie.
  • 23 september: maak kennis met Algemeen Militaire Artsen van de Marine, bezoek een schip van de Marine, lunch mee en ontmoet het hoofd van de medische dienst.

Enthousiast geworden? Meld je snel aan! Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met Bert de Hosson via 0651663124 of gj.d.hosson@mindef.nl

o gj.d.hosson@mindef.nl PS Let op: neem je ID mee!