Infodag

Infodag Algemeen Militair Arts Landmacht

Kies hier een datum:

Heb jij een diploma WO Geneeskunde of ben je bijna klaar met je studie en wil je weten hoe het is om militair én arts te zijn? Kom dan naar de infodag in Havelte en ontdek alles over het medische werk bij de Landmacht.

Kijk mee hoe je als arts medische handelingen uitvoert, mensen aanstuurt én de operationele commandant adviseert. Tijdens de infodag ontdek je het gevarieerde werk van een Algemeen Militair Arts en word je meegenomen in de verhalen van onze militaire artsen. Je komt alles te weten over de toelatingseisen, (voor)opleidingen en doorgroeimogelijkheden. Natuurlijk kun je al je vragen stellen. Trek? Een uitgebreide lunch wordt voor je geregeld.

Programma wordt nader bepaald.

Uiteraard kun je deze dag al je vragen afvuren op onze collega’s uit het medisch domein die deze stap al hebben gemaakt. Zij staan je graag te woord om deze keuze uit te leggen en je vragen te beantwoorden. Denk jij dat dit wellicht ook iets voor jou is, schrijf je dan nu in voor deze Informatiedag en ontdek jouw mogelijkheden bij deze uitdagende organisatie.

PS Let op: neem je ID mee!