Experience Day Marine

Catering Medewerker

Kies hier een datum & locatie:

Heb jij altijd al willen weten hoe het is om als Catering Medewerker bij de Koninklijke Marine te werken? Schrijf je dan in voor de  Experience Day Catering Medewerker en ontdek wat het werk van deze veelzijdige functie inhoudt. 

Op de  Experience Day Catering Medewerker kun je ervaren hoe het is om te werken bij de Marine en wat er van je verwacht wordt. We geven antwoord op al je vragen en vertellen hoe je je kunt voorbereiden op het sollicitatietraject.

Programma

Tijdens deze dag staat de bemanning van een schip voor jou klaar en krijg je een goede indruk van werken als Catering Medewerker bij de Marine .We beginnen met een interactieve voorlichtingssessie waarin onder andere de sollicitatie-eisen en opleidingstrajecten worden besproken.

Vervolgens geven we je door middel van workshops en demonstraties een beeld van wat je allemaal kan verwachten als je voor deze baan kiest. Naast het zijn van Catering Medewerker, bestaat je baan namelijk uit zo veel meer dan dat. De ene keer werk je in de kombuis, dan weer in de bo­ttelarij, de bakkerij of de koel- en diepvriesruimte. Je kan ook werken in de bediening bij het ontbijt, de lunch en het avondeten. Maar je doet meer! Je helpt bijvoorbeeld de ziekenverpleger, je bent schu­tter en je komt in actie bij brand.

Tenslotte is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan de recruiters en het personeel.

Let op: gezien we maar een beperkt aantal plekken aanboord hebben voor het  programma is het meenemen van een introducé helaas niet mogelijk.

Nieuwsgierig?

Wil je ontdekken of werken bij de Marine Als Catering Medewerker bij jou past? Schrijf je snel in, dan zien we je binnenkort!