Experience Dag

Korps Mariniers

Kies hier een datum & locatie:

Zie jij je toekomst bij het Korps Mariniers? Wil je eens ervaren wat er van jou wordt verwacht of wil jij je goed voorbereiden op de sollicitatie en opleiding? Schrijf je dan in voor de Korps Mariniers Experience-dag en ontdek wat het werk van deze speciale eenheid van de Marine inhoudt. En vooral, hoe jij marinier wordt.

Tijdens deze dag staan onze mariniers voor jou klaar en krijg jij een goede indruk van wat jij kunt verwachten bij het Korps Mariniers. We beginnen met de fitheidstest. Dit is een meetmoment om te kijken waar je staat en waar jij nog eventueel stappen in moet zetten. Deze fitheidstest is niet geldig voor je sollicitatie. Na de fitheidstest kleden wij ons om in militair tenue en verplaatsen wij ons naar buiten met een rugzak. Zo kun jij ervaren of jij de verschillende belangrijke fysieke en mentale eigenschappen bezit om marinier te worden. Vervolgens krijg je interactieve voorlichtingssessie waarin onder andere de sollicitatie-eisen en opleidingstrajecten worden besproken. Daarna volgt een militaire les en opdrachten op de hindernisbaan. De aanwezige mariniers geven jou gedurende deze dag de nodige tips en tools mee om je verder goed voor te bereiken op het verdere keuringstraject en opleiding. 

Gezien het fysieke programma is het meenemen van een introducé helaas niet mogelijk.
 
Door deel te nemen aan een Experience-dag ben jij beter voorbereid op wat gaat komen. Fysiek, Mentaal en kennis over het sollicitatietraject.