Experience Day

Korps Mariniers

Kies hier een datum & locatie:

Heb jij altijd al willen weten hoe het is om bij het Korps Mariniers te werken? Schrijf je dan in voor de Korps Mariniers Experience Day en ontdek wat het werk van deze speciale eenheid van de Marine inhoudt. En vooral hoe jij marinier wordt.

Op de Korps Mariniers Experience Day kun je ervaren hoe het is om te werken bij het Korps Mariniers en wat er van je verwacht wordt. We geven antwoord op al je vragen en vertellen hoe je je kunt voorbereiden op de keuring. Let op: gezien het fysieke programma is het meenemen van een introducé helaas niet mogelijk.

Programma

Tijdens deze dag staan onze mariniers voor jou klaar en krijg je een goede indruk van werken bij het Korps Mariniers. We beginnen met de fitheidstest, dit is een meetmoment om te kijken waar je staat en waar jij nog eventueel stappen in moet zetten. Deze fitheidstest is niet geldig voor je sollicitatie.

Na de fitheidstest kleed je je om in militair tenue en verplaats je je naar buiten met een rugzak. Zo kun jij ervaren of jij de verschillende belangrijke fysieke en mentale eigenschappen bezit om marinier te worden. Vervolgens krijg je een interactieve voorlichtingssessie waarin onder andere de sollicitatie-eisen en opleidingstrajecten worden besproken.

Tot slot volgt een militaire les en opdrachten op de hindernisbaan. De aanwezige mariniers geven jou gedurende deze dag de nodige tips en tools mee om je goed voor te bereiden op het verdere keuringstraject en opleiding.

Nieuwsgierig?

Wil je ontdekken of werken bij het Korps Mariniers bij jou past? Schrijf je snel in, dan zien we je binnenkort!