Experience dag Landmacht

Pantsergenie

Kies hier een datum:

Geef jij alles? Sta je met beide benen op de grond en ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Dan is De VIP-dag van 11 Pantsergeniebataljon echt iets voor jou! We nemen je mee in het veelzijdige werk van ons bataljon. Tijdens deze dag ga je het allemaal zelf zien en ervaren.

De Pantsergenie richt zich op het vertragen van de oprukkende vijand en het ongedaan maken van het werk van de vijandelijke Genie. Als pantsergenist ben je bezig om in het veld bescherming te bieden voor je eigen eenheden en hun mobiliteit te garanderen door vijandelijke hindernissen te doorbreken. Het is ook mogelijk om als specialist op het gebied van Chemische, Biologische, Radiologische en Nucleaire (CBRN) verdediging bij ons aan de slag te gaan. Daarnaast hebben we verschillende doorgroeifuncties op het gebied van Genieverkenning en Advanced Search. Tijdens deze dag ga jij ons diverse werk ervaren en vind jij misschien wel je nieuwe droombaan! 

Denk jij dat een functie bij 11 Pantsergeniebataljon iets voor jou is? Schrijf je dan nu in voor de VIP-dag en ontdek het zelf!