Infodag

Experience-dag Korps Mariniers

Kies hier een datum:

Zie jij je toekomst bij het Korps Mariniers? Wil je ervaren wat er van jou wordt verwacht of wil jij je goed voorbereiden op de sollicitatie en opleiding? Kom naar de infodag en ontdek wat het inhoudt om te werken bij het Korps Mariniers.

Marinier worden vraagt om een ijzeren discipline, doorzettingsvermogen en een uitstekende conditie. Marinier word je dus niet zomaar en op deze infodag ontdek jij of je het in je hebt! We starten met een voorlichting over de sollicitatie-eisen en opleidingstrajecten. Hierna heb je een goed beeld van welke koersen je kunt varen bij het Korps Mariniers, welke opleiding je ook hebt afgerond.

We starten met de Fitheidstest. Fysiek en mentaal moet je namelijk overal op voorbereid zijn. Leg jij de Fitheidstest af met een positieve uitslag? Start direct je sollicitatie!

Na de voorlichting ga je het leven van een Marinier ervaren. We gaan naar buiten en daar doe jij een eerste impressie op van hoe het er in de opleiding aan toe gaat. Je krijgt zelfs een militaire les en opdracht. Uiteraard is er voldoende ruimte om al je vragen te stellen aan de aanwezige Mariniers. Ontdek de veelzijdige inzetbaarheid van het Korps Mariniers en vraag onze Mariniers meer over hun taken bij het verdedigen van het grondgebied van de NAVO-landen en het uitvoeren van vredesbewarende en humanitaire operaties. De aanwezige Mariniers geven jou uiteraard ook de nodige tips en tricks mee om je verder goed voor te bereiden op het verdere keuringstraject en opleiding.

Deze infodag geldt voor zowel de functie van Marinier als Officier der Mariniers.

Let op: gezien het fysieke programma is het meenemen van een introducé helaas niet mogelijk.

Benieuwd naar het werk en leven bij Het Korps Mariniers? Meld je aan voor de infodag!