Infodag

Expeditie Landmacht

Kies hier een datum:

Heb je een goede conditie en wil je ervaren wat het inhoudt om militair te zijn? Heb jij lef, ambitie en minimaal een VMBO-diploma op zak? Kom dan ontdekken wat jouw mogelijkheden zijn tijdens Expeditie Landmacht.

Tijdens Expeditie Landmacht ga je niet alleen zien wat de militairen van de Landmacht dagelijks doen, maar ga je het ook ervaren. We halen je op bij Centraal Station Utrecht en vanaf daar begint de expeditie. We nemen je mee naar een van onze kazernes waar we je kennis laten maken met het militaire leven. Je ontmoet de mensen die het werk doen en krijgt uitleg over hun werk. Naast het actieve programma zijn er ook voorlichtingen over de sollicitatie, de opleiding en de diverse functies. Hierdoor weet je na afloop precies wat jouw mogelijkheden zijn. Ben je na de expeditie enthousiast geworden? Dan kun je direct solliciteren op een functie die bij jou past binnen de Koninklijke Landmacht.

Is een saaie kantoorbaan niks voor jou? Meld je dan nu aan. Tot binnenkort bij Expeditie Landmacht!

Let op: Er zijn beperkte plekken beschikbaar. Deze worden vergeven op basis van een loting. Schrijf je dus snel in om een kans te maken op deze unieke ervaring. Uiterlijk 23 Augustus wordt bekend gemaakt of je meegaat met deze expeditie. De expeditie start op maandag 30 Augustus om 13:00 op Centraal Station Utrecht. Het programma duurt tot dinsdag 31 Augustus. Je wordt dan om 20:00 weer afgezet op Centraal Station Utrecht.