Tweedaags event

Expeditie Landmacht

Infanteristen wachten voor een tank

Kies hier een datum & locatie:

Heb je een goede conditie en wil je ervaren over het nu echt is als militair? Heb jij lef, ambitie en minimaal een VMBO-diploma op zak? Durf jij het aan om te ontdekken wat jouw mogelijkheden zijn? Schrijf je dan nu in voor Expeditie Landmacht.

Tijdens het programma Expeditie Landmacht ga je niet alleen zien wat wij van de Landmacht dagelijks doen, maar je gaat het ook ervaren. We halen je op bij Centraal Station Utrecht en vanaf daar begint de expeditie. We nemen je mee naar een van onze kazernes waar we je kennis laten maken met het militaire leven. Je ontmoet de mensen die het werk doen en krijgt uitleg over hun werk. Naast het actieve programma zijn er ook voorlichtingen over de sollicitatie, de opleiding en de diverse functies. Hierdoor weet je na afloop precies wat jouw mogelijkheden zijn. Ben je na de expeditie enthousiast geraakt? Dan zorgen wij ervoor dat je direct kunt solliciteren op een functie die bij jou past binnen de Koninklijke Landmacht.

 Is een saaie kantoorbaan niks voor jou? Meld je dan nu aan. Tot binnenkort bij Expeditie Landmacht!

Let op: Er zijn beperkte plekken beschikbaar. Deze worden vergeven op basis van een loting. Schrijf je dus snel in om een kans te maken op deze unieke ervaring. Uiterlijk 1 week voorafgaand aan de expeditie wordt bekend gemaakt of je meegaat. De expeditie start op maandag om 13:00 op Centraal Station Utrecht. Het programma duurt tot dinsdag. Je wordt dan om 20:00 weer afgezet op Centraal Station Utrecht.