Tweedaags event

Expeditie Landmacht

Infanteristen wachten voor een tank

Kies hier een datum & locatie:

Heb jij (minimaal) een VMBO-diploma en heb je altijd al willen ervaren hoe het is om militair te zijn? Kom naar het tweedaagse evenement Expeditie Landmacht en duik in de wereld van Defensie.

Tijdens Expeditie Landmacht ga je niet alleen zien wat wij van de Landmacht dagelijks doen, maar ga je het ook ervaren. We halen je op bij Centraal Station Utrecht en vanaf daar begint de expeditie. Let op: er zijn beperkte plekken beschikbaar. Deze worden vergeven op basis van een loting. Schrijf je dus snel in om een kans te maken op deze unieke ervaring!

Het programma

We nemen je mee naar een van onze kazernes, waar we je kennis laten maken met het militaire leven. Je ontmoet beroepsmilitairen en krijgt uitleg over wat zij doen. Naast het actieve programma zijn er ook voorlichtingen over de sollicitatie, de opleiding en de verschillende functies van de Landmacht. Hierdoor weet je na afloop precies wat jouw mogelijkheden zijn. Ben je na de expeditie enthousiast geraakt? Dan zorgen wij ervoor dat je direct kunt solliciteren!

Nieuwsgierig?

Ontdekken of werken en leren bij de Landmacht iets voor jou is? Meld je dan aan voor Expeditie Landmacht! Uiterlijk één week voorafgaand aan de Expeditie wordt bekendgemaakt of je mee kunt. Je wordt op maandag om 13:00 uur opgehaald op Centraal Station Utrecht en wordt op dinsdag om 20:00 uur weer teruggebracht.