3-daags evenement

Expeditie BaseQamp

Kies hier een datum & locatie:

Heb jij altijd al willen weten voor welke fysieke uitdagingen de militairen bij Defensie staan? Je kunt het nu zelf ervaren, bij Expeditie BaseQamp! Tijdens deze 3-daagse ga je op bivak, krijg je van ervaren militairen les in exercitie en nog veel meer.

Tijdens Expeditie BaseQamp kom je alles te weten over hoe het is om te werken bij Defensie en maak je kennis met de verschillende krijgsmachtdelen: de Landmacht, Luchtmacht, Marine en Marechaussee.

Programma

Je krijgt een voorlichting over Defensie, de verschillende krijgsmachtdelen en de functies die daarbij horen. Daarnaast hoor je echte verhalen van militairen die al jaren werkzaam zijn bij Defensie. Beleef verschillende demonstraties, ga mee op bivak, krijg les in exercitie en doe mee aan andere sportieve uitdagingen. Vergeet dus je sportkleding niet mee te nemen!

Nieuwsgierig?

Ben je na Expeditie BaseQamp enthousiast geworden, dan zorgen wij ervoor dat je direct kunt solliciteren op een passende functie binnen Defensie. Durf jij de uitdaging aan? Meld je dan aan! Let op: er zijn beperkte plekken beschikbaar. Deze worden vergeven op basis van een loting.