Infodag

DHC - Onderofficier Vlieguitrusting Techniek (VUT)

Kies hier een datum:

Is het jouw droom om op een vliegbasis te komen werken? Bijvoorbeeld bij het Defensie Helikopter Commando (DHC) in Gilze-Rijen? Als Onderofficier Vlieguitrusting Techniek (VUT) bij de Luchtmacht zorg je ervoor dat onze helikopters en bemanning veilig van A naar B vliegen. Meld je aan voor de infodag op dinsdag 2 november!

Als Onderofficier VUT zorg je samen met jouw team voor het onderhoud aan alle veiligheids- en levensreddende middelen in onze helikopters. Dat doe zowel voor als na gebruik van de helikopters. Ook ben je verantwoordelijk voor het trainingsmateriaal voor het vliegend personeel. Iedere dag voer je inspecties en ondersteunende werkzaamheden uit, zodat alle life support aan boord van de helikopters perfect in orde is. Safety first!

Hoe ziet het programma eruit?

’s Ochtends om 8.00 uur word je verwacht op de vliegbasis in Gilze-Rijen, waar je eerst een rondleiding krijgt op de afdeling VUT. Daarna laten we je zien wat het werk inhoudt en kun je al jouw vragen stellen aan je eventuele toekomstige collega’s. Omdat een militair natuurlijk wel een beetje fit moet zijn, staat er tot slot nog een sportieve activiteit op de planning. Om 14.00 uur sluiten we af.

Wanneer kom je in aanmerking?

  • Je hebt (bijna) een MBO 3- of MBO 4-diploma, bij voorkeur in de richting van Techniek en Procesindustrie, Allround Meubelstoffeerder, Allround Medewerker Mode/Maatkleding, Coupeuse of iets soortgelijks.
  • Je bent sterk in de Engelse taal.
  • Je bent per januari 2022 beschikbaar voor een nieuwe baan en kunt in november 2021 worden gekeurd.
  • Je bent tussen de 18 jaar en 30 jaar.

Wat moet je nog meer weten?

Vanwege de coronamaatregelen hebben wij slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar op de infodag. Meld je daarom vóór donderdag 28 oktober aan, maar het liefst zo snel mogelijk. Vergeet niet om je cv en motivatie mee te sturen. Dan laten wij je snel weten of je erbij kan zijn!

Vragen? Je kunt bellen of appen naar onze recruiters Ayesha (06 - 57 08 72 31) of Krista (06 - 23 99 68 07). Mailen kan naar dhc.werving@mindef.nl.

Meld je dan snel aan voor de infodag via onderstaande knop en hopelijk zien we je op 2 november!