Infodag

DHC - Onderofficier Logistiek

Kies hier een datum:

Wil jij graag werken tussen de helikopters en ben je een echte regelaar? En heb je ook nog eens logistieke ervaring? Meld je dan aan voor de infodag voor Onderofficier Logistiek bij de Luchtmacht en kom alles te weten over werken bij het Defensie Helikopter Commando (DHC) in Gilze-Rijen!

Als Onderofficier Logistiek zorg je voor de fysieke en administratieve ondersteuning van het materieel. Je voorziet je collega-militairen van het juiste materiaal en bewaakt de voortgang de voorzieningsprocessen op Vliegbasis Gilze-Rijen. Zo controleer je het materieel, maar bekijk je ook of de juiste documentatie aanwezig is. Door de juiste keuzes te maken en prioriteiten te stellen loopt alles altijd gesmeerd op de vliegbasis. Problemen? Nee hoor, jij vindt altijd wel een oplossing.

Hoe ziet het programma eruit?

’s Ochtends om 8.00 uur word je verwacht op vliegbasis Gilze-Rijen, waar je eerst een rondleiding krijgt op de afdeling Logistiek. Daarna laten we je zien wat het werk inhoudt en kun je al jouw vragen stellen aan je eventuele toekomstige collega’s. Omdat een militair natuurlijk wel een beetje fit moet zijn, staat er tot slot nog een sportieve activiteit op de planning. Om 14.00 uur sluiten we af.

Wanneer kom je in aanmerking?

  • Je hebt (bijna) een MBO 3- of MBO 4-diploma in de richting van Logistiek.
  • Je bent per januari 2022 beschikbaar voor een nieuwe baan en kunt in november 2021 worden gekeurd.
  • Je bent tussen de 17 jaar en 30 jaar en 11 maanden.

Wat moet je nog meer weten?

Vanwege de coronamaatregelen hebben wij slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar op de infodag. Meld je daarom vóór donderdag 28 oktober aan, maar het liefst zo snel mogelijk. Vergeet niet om je cv en motivatie mee te sturen. Dan laten wij je snel weten of je erbij kan zijn!

Vragen? Je kunt bellen of appen naar onze recruiters Ayesha (06 - 57 08 72 31) of Krista (06 - 23 99 68 07). Mailen kan naar dhc.werving@mindef.nl.

Dus: is het jouw droom om op onze vliegbasis te komen werken? Meld je dan snel aan voor de infodag via onderstaande knop en hopelijk zien we je op 2 november!