Infodag

DHC - Korporaal chauffeur POLTRA

Kies hier een datum:

Ben jij op zoek naar een uitdagende en verantwoordelijke baan? Lijkt het je gaaf om op een militaire vliegbasis te werken en helikopters af te tanken? Kom dan naar onze speciale POLTRA-infodag op woensdag 24 november en wie weet word jij straks militair op onze vliegbasis in Gilze-Rijen.

Als Korporaal Chauffeur POLTRA heb je twee verschillende hoofdtaken: helikopters voorzien van vliegtuigbrandstoffen en het vervoeren van personeel en materieel. De afdeling POLTRA (Petrol, Oil and Lubricants (POL) en TRAnsport) is gespecialiseerd in Petrol, Oil and Lubricants (POL). Zo tanken ze helikopters, zorgen ze voor de kwaliteit van brandstoffen en verwerken ze Klein Gevaarlijk Afval (KGA). Ook wordt de POLTRA ingezet voor transporttaken tijdens oefeningen, uitzendingen en vredesbedrijfsvoeringen. POLTRA valt onder het 930 squadron van Vliegbasis Gilze-Rijen, het Onderhoud & Logistiek squadron.

Hoe ziet het programma eruit?

’s Ochtends om 8.00 uur word je verwacht op de vliegbasis in Gilze-Rijen, waar je eerst een rondleiding krijgt op de afdeling POLTRA. Daarna laten we je zien wat het werk inhoudt en kun je al jouw vragen stellen aan je eventuele toekomstige collega’s. Omdat een militair natuurlijk wel een beetje fit moet zijn, staat er tot slot nog een sportieve activiteit op de planning. Om 14.00 uur sluiten we af.

Wanneer kom je in aanmerking?

  • Je hebt een MBO 2-diploma.
  • Je hebt bij voorkeur een (militair) C rijbewijs.
  • Je bent verantwoordelijk en durft initiatief te nemen in het oplossen van uitdagingen.

Wat moet je nog meer weten?

Vanwege de coronamaatregelen hebben wij slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar op de infodag. Meld je daarom vóór donderdag 18 november aan, maar het liefst zo snel mogelijk. Vergeet niet om je cv en motivatie mee te sturen. Dan laten wij je snel weten of je erbij kan zijn!

Vragen? Je kunt bellen of appen naar onze recruiters Ayesha (06 - 57 08 72 31) of Krista (06 - 23 99 68 07). Mailen kan naar dhc.werving@mindef.nl.

Meld je dan snel aan voor de infodag via onderstaande knop en hopelijk zien we je op 24 november!