Beroependag Landmacht

Ondersteunende Eenheden

Kies hier een datum & locatie:

Wil jij bouwvakker, verpleegkundige, vrachtwagenchauffeur, logistiek medewerker of ICT-er worden en wil je werken in een uitdagende omgeving? Dan is een baan bij een ondersteunende eenheid van de Landmacht echt iets voor jou! Naast vakman/vakvrouw ben je ook militair. Je leert dingen en doet ervaringen op waar je je hele leven iets aan hebt. Bij ons word je skilled for life!

Op de beroependag kun je een kijkje nemen achter de schermen van onze ondersteunende eenheden. Je ontmoet de ICT- ers, chauffeurs en logistieke medewerkers van de Landmacht. Tijdens de beroependag kun je ook kennismaken met de andere beroepen, zoals bouwvakker en verpleegkundige maar ook met de functie van kanonnier bij de Artillerie met het grootste wapen van de Landmacht; de pantserhouwitser. Daarnaast kun je deze dag met onze recruiters praten over jouw persoonlijke mogelijkheden bij de ondersteunende eenheden van de Landmacht. Welk werkterrein en welke functie past het beste bij jou? Aan welke eisen moet je voldoen? Alles wat je wilt weten, kom je te weten. Het wordt een actief evenement waarbij de beleving centraal staat. Ook leren we je alvast wat militaire basisvaardigheden en word je fysiek uitgedaagd. Vergeet dus niet om je sportkleding mee te nemen en houd rekening met de weersomstandigheden. 

Interesse in werken bij een ondersteunende eenheid van de Landmacht? Meld je aan voor de beroependag en krijg antwoord op al je vragen. Tot binnenkort!