Experience Day

Artillerie

Kies hier een datum:

Zie jij je toekomst bij de Artillerie en heb je minimaal een VMBO-BB diploma op zak? Wil je meer weten over jouw mogelijkheden? Kom langs, verken de Artillerie en vind jouw nieuwe uitdagende baan als Soldaat Stuksbediening Artillerie.

Je krijgt een voorlichting over het werken bij de Koninklijke Landmacht en specifiek over het werken bij de Artillerie en een rondleiding over de kazerne. Waarbij je ook alle voertuigen kunt bekijken die bij de Artillerie aanwezig zijn. O.a. het grootste voertuig bij de Landmacht de PzH2000 en de 120mm mortieren, Fennek en Boxers. Je komt alles te weten over het werken en leven bij de Landmacht. Je maakt kennis met de 41e Afdeling Artillerie waar jij aan de slag kunt. Is een saaie kantoorbaan niks voor jou en wil je werken met geavanceerde wapensystemen die je bij geen andere werkgever aantreft? Meld je dan nu aan voor de Artillerie Experience Day. Tot binnenkort in ‘t Harde!

Zit je nog op school, dan kun je van school vrij krijgen voor een infodag. Vraag ernaar bij je decaan! 

Let op: deze experience day is alleen bedoeld voor de categorie manschappen en je kan jezelf hiervoor alleen aanmelden als je de webinar Soldaat Artillerie hebt gevolgd.