Voorlichting Korps Nationale Reserve 30

Militair zijn zonder je huidige baan of studie op te zeggen? Dat kan! Duizenden reservisten combineren hun baan of studie met een militaire functie bij Defensie. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Kom dan naar onze Brandstore Eindhoven (Vrijstraat 11 5611 AT Eindhoven)! Op zaterdag 4 augustus 2018 van 11.00 - 16.30 uur staan verschillende reservisten voor je klaar in de Brandstore in Eindhoven om hun ervaringen met je te delen en al je vragen te beantwoorden. Mocht je geïnteresseerd zijn, maar nog niet precies weten wat Defensie of een sollicitatietraject inhoudt, dan kunnen ze je ook daar alles over vertellen.

Tijdens deze dag heb je de mogelijkheid om kennis te maken met verschillende reservisten eenheden. Er zijn recruiters aanwezig van de Koninklijke Marine, het Korps Nationale Reserve, 1 Civiel Militair Interactie Commando en de Groep Luchtmacht Reserve.

De dag begint om 11.30 uur met een presentatie over Defensie. Daarna heb je de mogelijkheid om meerdere voorlichtingen bij te wonen. Deze voorlichtingsrondes starten om 13.00 uur en om 14.00 uur. We sluiten de dag af met wat hapjes en drankjes waarbij er voldoende gelegenheid is om in gesprek te gaan met een van de reservisten. Je kunt je op deze pagina inschrijven. Er is beperkt plek dus wees er snel bij! Hou er bij de inschrijving rekening mee dat je inschrijft voor diverse rondes als je aanwezig wilt zijn bij de voorlichting van verschillende eenheden.

Het adres van de Brandstore is Vrijstraat 11 5611 AT Eindhoven

Reservisten aan het werk

Adres

Brandstore Eindhoven
Vrijstraat 11
5611AT Eindhoven

Datum en tijd

4 augustus 2018
Aanvangstijd: 13:00
Duur: 0 uur

Locatie

Hoe kom ik hier?