Varende infodag voor Maritieme Aircontrollers

Stel je voor: jij coördineert aan boord van een marineschip alle vliegbewegingen rondom dat schip... Lijkt je dat wat? En heb je minimaal een MBO-3 diploma, met een voldoende voor Nederlands en Engels? Word dan Onderofficier Maritieme Aircontroller! Dan werk je, zelfstandig en in een team, aan belangrijke missies in binnen- en buitenland!

Wil je het leven aan boord van een marineschip ervaren en wil je weten over het werken als maritieme aircontroller bij de marine, dan kan je op deze infodag terecht.

Tijdens de voorlichting zul je informatie krijgen over deze uitdagende en afwisselende functie, maar uiteraard ook over de opleidingen en de werkzaamheden die daarbij horen. Ook het sollicitatietraject, de keuring en de eisen worden uitgebreid besproken. Mocht je dan nog vragen hebben, dan is er voldoende gelegenheid om die te stellen.

Natuurlijk krijg je een rondleiding aan boord van het schip. De bemanning laat je de verblijven en werkruimten zien. En ze vertellen je meer over het enerverende leven aan boord en de mooie bestemmingen die ze aandoen. Natuurlijk heb je dan voldoende tijd om met je gids te praten over zijn of haar ervaringen en werkzaamheden.

Km Air controller

Adres

Den Helder marinekazerne Willemsoord
Rijkszee-en Marinehaven 1
1781 ZZ DEN HELDER

Datum en tijd

6 maart 2019
Aanvangstijd: 10:00
Duur: 7 uur

Locatie

Hoe kom ik hier?

Andere dagen voor deze voorlichting

  • 6 mrt 2019

  • 26 jun 2019