Spartacus

In een verkenningsvoertuig geplande routes controleren op begaanbaarheid of boobytraps. Patrouilles, al dan niet gebruikmakend van pantservoertuigen, om stabiliteit te creëren in conflictgebieden. Zorgdragen voor een vrije en veilige doorgang van koopvaardijschepen, of havens veilig stellen om hulpgoederen aan land te kunnen brengen na een verwoestende orkaan. Infiltreren in vijandelijk terrein om burgers te ontzetten... Klinkt dit aantrekkelijk? Lees dan vooral even door.

Bovengenoemde taken zijn slechts een kleine verzameling van wat onze gevechtseenheden doen. Deze taken doe je duikend, vanuit de lucht per helikopter of parachute, over water per schip of op land in bijvoorbeeld een pantservoertuig. Overdag of in complete duisternis. Niet voor niets dragen wij als Defensie zorg voor vrede en veiligheid op het land, water of in de lucht. Waar ook ter wereld. Wil jij graag weten welke eenheden deze specifieke taken uitvoeren en ben je benieuwd naar het materieel van deze eenheden? Wil jij graag in gesprek komen met deze mensen van de operationele werkvloer? En wil jij onder leiding van Spartatrainers je sportiviteit laten zien? Geef je dan snel op en ontmoet ons tijdens Spartacus.

Programma Vanaf 12.30 ontvangen we je in het “Wapen van Sparta”. Om 13.30 uur start het programma tot 17.30 uur, waarna we afsluiten het een (borrel)hapje, een drankje en wat te eten. Om 19.00 is de sluiting van het programma.

Denk er aan dat je voor aanvang van het programma zelf gegeten moet hebben!

Gedurende de middag maak je kennis met het personeel en materieel van de Landmacht en de Marine, specifiek gericht op het werken bij de verschillende gevechtseenheden. Onderdelen van het dagprogramma:

  • Meet & Greet met materieel van Defensie met het bijbehorende personeel (waaronder de Boxer, Fennek, CV90 en de Viking)
  • Voorlichting over werken bij Defensie en het sollicitatie- en selectietraject
  • Sportief uurtje. Omdat er bij deze gevechtseenheden conditioneel veel van je wordt verwacht, gaan we deze dag ook sporten. Neem daarom sportkleding mee. Houd er rekening mee dat je vies kunt worden. De trainers van Sparta hebben een leuk programma voor jullie in petto! Na het sporten is er gelegenheid om te douchen.
  • Rondleidng door het “Kasteel”. Het Sparta stadion is het oudste stadion van Nederland met een prachtige historie en museum.

Wie zoeken we? Voor de verschillende gevechtsfuncties dien je te voldoen aan eisen als vooropleiding, leeftijd, lengte en gewicht. Dit verschilt per vacature. Kijk bij de vacatures om te zien of je hieraan voldoet.

Gratis parkeren! Als deelnemer van Spartacus kun je op P5 gratis parkeren, dit parkeerterrein is gelegen tegenover het hoofdgebouw van Sparta Rotterdam. Volg de borden P5 en daarna de adviezen van de parkeerbegeleiding. Voor de routebeschrijving naar het stadion klik hier.

Commando KCT functie

Adres

Sparta Stadion
Spartapark-Oost 1
3027 VW Rotterdam

Datum en tijd

30 augustus 2017
Aanvangstijd: 13:00
Duur: 6 uur

Locatie

Hoe kom ik hier?