Korps Mariniers

Een marinier gaat verder waar anderen stoppen. Dat vraagt om een ijzeren discipline, een uitstekende conditie en vooral een groot doorzettingsvermogen. Benieuwd waar jouw toekomst ligt? En wil jij meer weten over het Korps Mariniers en vragen stellen over het sollicitatietraject? Schrijf je dan nu in!

Het Korps Mariniers werd in 1665 opgericht door Michiel de Ruyter en Johan de Witt. Sindsdien is het een onderdeel van de marine, dat overal ter wereld opereert. Hun wapenspreuk is dan ook ‘Qua Patet Orbis’: ‘Zo wijd de wereld strekt’.

Het Korps Mariniers wordt ingezet bij de verdediging van het grondgebied van de NAVO-landen. Daarnaast wordt het ingeschakeld bij crisisbeheersings-, vredesbewarende en humanitaire operaties. Het korps is verder actief bij de bescherming van het Caribisch deel van het Nederlands Koninkrijk.

Tijdens de informatieavond krijg je een goed beeld van het werken bij het korps mariniers. Raak in gesprek met mariniers uit het werkveld. Monteurs, verbindingsdienst, marsof, sportinstructeur en andere specialisten werkzaam bij het korps mariniers. Tijdens de gesprekken ontdek je de vele mogelijkheden binnen het korps mariniers.

Na deze avond stap je naar buiten met de kennis en mogelijkheden die jij nodig hebt om een marinier te worden!

Wil je erbij zijn? Schrijf je dan nu in.

Voor vragen kun je bellen of appen naar 0623692052.

Marinier

Adres

Brandstrore Eindhoven
Vrijstraat 11
5611 AL Eindhoven

Datum en tijd

20 juli 2018
Aanvangstijd: 18:00
Duur: 3 uur

Locatie

Hoe kom ik hier?

Andere dagen voor deze voorlichting

  • 14 sep 2018