Infodag Logistiek en Geneeskundige Verzorging

Het transport van munitie en eten of zorg voor personeel draagt bij aan de gevechtskracht van de Koninklijke Landmacht. Wil je meer weten over deze uitdagende werkomgeving? Meld je dan nu aan!

Op de infodag krijg je een goed beeld over het werken bij de logistiek of geneeskundige verzorging bij de Koninklijke Landmacht. Tijdens de rondleiding maak je kennis met het personeel en het bijzondere materieel waarmee ze werken. Op deze dag zijn onderstaande eenheden aanwezig:

Bevoorrading en Transport

Geneeskundige verzorging

TIP: Om deel te nemen aan het programma is het op de infodag belangrijk dat je kiest bij welk van bovenstaande eenheden je wilt kijken. Meer informatie over de logistiek van de Koninklijke Landmacht vind je HIER. Meer informatie over de geneeskundige verzorging van de Koninklijke Landmacht vind je HIER.

Programma: We starten met een algemene voorlichting. Aansluitend krijg je een rondleiding over de kazerne waarbij we gaan sporten en verschillende eenheden van de Koninklijke Landmacht bezoeken. Ook krijg je een presentatie verzorgd door de eenheid van jouw keuze. In het programma word een gratis lunch aangeboden.

Belangrijke Tijdstippen

Gratis vervoer vanaf station Best naar de kazerne 08:00 - 08:45

Ontvangst en opening 08:45 - 09:15

Afsluiting 15:45 - 16:15

Gratis vervoer naar station Best 16:15 - 16:45

transport, logistiek, landmacht

Adres

Generaal-Majoor De Ruyter van Steveninck Kazerne
Eindhovensedijk 42
5688 GN Oirschot

Datum en tijd

28 februari 2019
Aanvangstijd: 09:00
Duur: 7 uur

Locatie

Hoe kom ik hier?

Andere dagen voor deze voorlichting

  • 28 feb 2019

  • 28 feb 2019