Infodag ICT, Techniek en Bouw

Onze vrijheid beschermen kan niet zonder technici! Wil jij meer weten hoe je jouw technische skills kunt inzetten voor vrede en veiligheid? Meld je dan nu aan!

Op de infodag krijg je een goed beeld hoe het is om als technisch specialist te werken bij de Koninklijke Landmacht. Je maakt kennis met de technici zelf en tijdens de rondleiding zie je de bijzondere voertuigen en militaire uitrusting waar de Koninklijke Landmacht mee werkt. Op deze dag zijn onderstaande eenheden aanwezig:

Technische Dienst

Verbindingsdienst

Pantsergenie

Constructiegenie

TIP: Om deel te nemen aan het programma is het op de infodag belangrijk dat je een keuze kunt maken uit 1 van de bovenstaande eenheden. Meer informatie over jouw vooropleiding die aansluit bij een technische eenheid van de Koninklijke Landmacht vind je HIER

Programma: We starten met een algemene voorlichting. Aansluitend krijg je een rondleiding over de kazerne waarbij we gaan sporten en verschillende eenheden van de Koninklijke Landmacht bezoeken. Ook krijg je een presentatie verzorgd door de eenheid van jouw keuze. In het programma word een gratis lunch aangeboden.

Belangrijke Tijdstippen

Gratis vervoer vanaf station Best naar de kazerne 08:00 - 08:45

Ontvangst en opening 08:45 - 09:15

Afsluiting 15:45 - 16:15

Gratis vervoer naar station Best 16:15 - 16:45

Wil jij meer weten over het werken als technisch specialist in deze uitdagende omgeving? Kom dan naar de Techniekdag Koninklijke Landmacht!

Verbindingsdienst Landmacht

Adres

Generaal-Majoor De Ruyter van Steveninck Kazerne
Eindhovensedijk 42
5688 GN Oirschot

Datum en tijd

28 februari 2019
Aanvangstijd: 09:00
Duur: 7 uur

Locatie

Hoe kom ik hier?

Andere dagen voor deze voorlichting

  • 17 apr 2019