Infodag Cavalerie Verkenning

Sta jij fysiek en mentaal sterk in je schoenen? Misschien is de functie van Soldaat Cavalerie Verkenning (bestuurder) iets voor jou. Onze verkenners worden ingezet om op tijd betrouwbare informatie te verzamelen en door te spelen aan de commandopost. Wil je meer weten over deze functie? Schrijf je dan nu in voor de Informatiedag Cavalerie Verkenning.

De ene keer trek je er in een Fennek-verkenningsvoertuig op uit en controleer je geplande routes op begaanbaarheid door het vaststellen van onder andere de bodemgesteldheid, breedte van de weg, sterkte van bruggen en aanwezigheid van boobytraps. Een andere keer ga je te voet het veld in om belangrijke punten in de gaten te houden. Iedereen denkt mee over wat het team doet en hoe dat het best uitgevoerd kan worden.

Tijdens de informatiedag krijg je een goed beeld van het werken en leven bij de Koninklijke Landmacht. Je maakt kennis met het personeel en materieel van de Koninklijke Landmacht en specifiek gericht op het werken bij de Cavalerie Verkenning. Je krijgt een voorlichting over hoe je tot de Koninklijke Landmacht toegelaten kunt worden. Daarnaast zie je verschillende demonstraties en je mag meedoen aan diverse activiteiten. Tijdens de dag gaan we sporten, neem daarom sportkleding mee. Houd er rekening mee dat je vies kunt worden. Na het sporten is er gelegenheid om te douchen.

Programma Ontvangst 08:15 - 08:45 Afsluiting 16:00 - 16:30

Wie zoeken we?

  • Je hebt minimaal een diploma vmbo.
  • Je mag solliciteren vanaf 16 jaar en 6 maanden.
  • Je bent bij aanvang van de opleiding ten minste 17 jaar.
  • Je bent op het moment van aanstellen ten hoogste 27 jaar en 11 maanden.
  • Je lengte is tussen de 170cm-190cm.
  • Je mag een bril of lenzen dragen.

Denk jij dat de functie van Soldaat Cavalerie Verkenning (bestuurder) iets voor jou is? Schrijf je dan nu in voor de Informatiedag Cavalerie Verkenning.

Binnenkort wordt de vacature Soldaat Cavalerie Verkenning (bestuurder) opengesteld.

fennek verkenning landmacht

Adres

Generaal-Majoor De Ruyter van Steveninck Kazerne
Eindhovensedijk 42
5688 GN Oirschot

Datum en tijd

7 februari 2019
Aanvangstijd: 09:00
Duur: 7 uur

Locatie

Hoe kom ik hier?

Andere dagen voor deze voorlichting

  • 30 jan 2019

  • 30 jan 2019