Defensie Infodag Noord-Holland

Wil jij een dag meedraaien bij Defensie en daarnaast jouw mogelijkheden ontdekken? Wil je meer weten over onder andere de gevechts-, beveiligings-, techniek- en logistieke functies? En ben jij tussen de 14 en 28 jaar? In samenwerking met Sportcentrum Hoorn komen wij naar Noord-Holland!

Stilzitten is er niet bij, we gaan aan de bak! Een ochtendappèl meemaken, moe worden tijdens een bootcamp en nog meer sportactiviteiten. Je zult je dus niet snel vervelen. En dat alles met een militair tintje natuurlijk. Om tussendoor op adem te komen is er tijd om het diverse materieel zoals rups-, pantservoertuigen of (on)opvallende voertuigen van de marechaussee van onze organisatie te bekijken. Verschillende eenheden zoals mariniers, reservisten, luchtmobiele brigade of luchtverdediging gaan hierin zeker niet ontbreken.

Naast de mogelijkheid om je via deze pagina in te schrijven voor het activiteitenprogramma hebben we ook een groep voor Ladies Only.

Ben je geïnteresseerd in een van de VEVA-opleidingen (ben je tussen de 14 en 16 jaar) en wil je deelnemen aan deze dag? Schrijf je dan nu in!

Het militair materieel en personeel zijn ook voor niet ingeschreven deelnemers gedurende het programma vrij toegankelijk.

4 krijgsmachten

Adres

Sportcentrum Hoorn
Holenweg 14A
1624PB Hoorn

Datum en tijd

30 juni 2018
Aanvangstijd: 10:00
Duur: 7 uur

Locatie

Hoe kom ik hier?

Andere dagen voor deze voorlichting

  • 1 jul 2018