WERKEN BIJ DEFENSIE

HERINTREDEN BIJ DEFENSIE: KUN JIJ HET NOG?

Heb je (recent) ontslag genomen als beroepsmilitair en zou je terug willen? Wie weet kunnen we (weer) een match maken met een van onze functies in jouw vakgebied.

Sollicitatieproces bij herintreden

Je kunt solliciteren als herintreder via specifieke vacatures voor herintredende beroepsmilitairen of via onderstaande mailadressen. Het betreffend Bureau Bijzondere Instroom gaat op basis van je historie na of je voldoet aan de gestelde criteria, checkt referenties en beoordeelt of er een passend aanbod kan worden gedaan voor terugkeer als beroepsmilitair. Wanneer dit het geval is, ontvang je in het sollicitatieproces een aantal formulieren en vragenlijsten. Wanneer je eerder militair bent geweest dan kom je mogelijk in aanmerking voor een verkort selectie- en keuringsproces. Hierbij wordt aan de hand van de ingevulde vragenlijsten door specialisten binnen het DCPL bepaald of je (delen van) de selectie en keuringopnieuw moet ondergaan. Het veiligheidsonderzoek is een vast onderdeel van de sollicitatieprocedure. Na een positief verloop van je sollicitatieproces kunnen we overgaan tot je aanstelling en ben je wellicht weer snel onze collega!

Zie je geen passende vacature voor jou, mail dan naar een van onderstaande mailadressen. Wij zullen kijken of en zo ja, wat we je kunnen bieden en hopelijk ben je snel weer onze oude/nieuwe collega!‚Äč

Marine

Wil je meer weten? Mail dan naar: bijzondere.Instroom.CZSK@mindef.nl en ontdek jouw mogelijkheden!

Landmacht

Wil je meer weten? Mail dan naar: bijzondere.instroom.kl@mindef.nl en ontdek jouw mogelijkheden!

Luchtmacht

Wil je meer weten? Mail dan naar: bijzondere.Instroom.luchtmacht@mindef.nl en ontdek jouw mogelijkheden!

Marechaussee

Wil je meer weten? Mail dan naar: bijzondere.instroom.kmar@mindef.nl en ontdek jouw mogelijkheden!