Maak jij onze militairen nog fitter?

Om als militair optimaal te kunnen functioneren is een goede fysieke en mentale conditie ontzettend belangrijk. Het beoefenen van sport draagt daar voor een groot deel aan bij. Als sportinstructeur werk je op een defensieonderdeel waar je je sportende collega’s begeleidt.

Sport bij de Landmacht

De Koninklijke Landmacht heeft er alle belang bij dat er uitstekende resultaten worden geboekt bij elk militair optreden. Daar heb je niet alleen fysiek gezonde mensen voor nodig, maar ook mensen die dusdanig fit zijn dat ze handelen met hun verstand. Je verzorgt de begeleiding en training op het gebied van fysieke en mentale conditie en vaardigheden en je bent verantwoordelijk voor het functie- en taakgeschikt houden van je collega-militairen.

Sport bij de Luchtmacht

Een militair moet zijn conditie op peil houden en is verplicht om jaarlijks een fysieke test af te leggen. Als sportinstructeur zorg jij ervoor dat de sportfaciliteiten op een verantwoorde wijze worden gebruikt. Je voelt je thuis in alle sporten, je motiveert en begeleidt sporters, geeft uitleg over sport en helpt mee blessures te voorkomen.

Op de hoogte blijven over deze functiegroep?

Schrijf je gratis in en ontvang updates over deze functiegroep in je mail of jouw favoriete social media.

Houd mij op de hoogte

Let op: Op de volgende pagina moet je inloggen met je Defensie account. Als je deze nog niet hebt kun je die aanmaken.