Heb jij de juiste ingrediƫnten voor je collega's?

Met 60.000 medewerkers verspreid over de wereld mag het duidelijk zijn dat de catering bij Defensie een enorme operatie is. Dit maakt het werken in de catering enorm afwisselend en zeer uitdagend.

Bekijk vacatures

Catering bij de Marine

Wil jij je wereld vergroten? En je logistieke vaardigheden? Dan hebben wij een prima plek voor jou. Onze schepen zijn net varende hotels met tientallen hutten. Onze logistieke dienst verzorging houdt zich bezig met het hotelbedrijf in al zijn onderdelen. De kombuis is de keuken aan boord. Vaar jij met ons mee?

Catering bij de Landmacht

De Landmacht is op zoek naar mannen en vrouwen die zorg dragen voor het bereiden van diverse maaltijden en de uitgiftes hiervan. Dit werk combineer je met militair zijn waardoor je de werkzaamheden overal kan uitvoeren. Het zijn daarom grote logistieke operaties waar jij deel van uit maakt. Kan jij in teamverband werken in alle omstandigheden, dan zijn we op zoek naar jou!

Catering bij de Luchtmacht

De Luchtmacht zoekt collega’s voor de catering. Bij ons heb je de unieke kans om alle kneepjes van het vak te leren. Maar je komt ook nog een ergens, want bij uitzendingen naar het buitenland ga je als medewerker catering gewoon mee.