Voorlichting

Voorlichting Reservisten & Rejoin Koninklijke Marine

  • do 14 november
  • Amsterdam
  • 19:30 - 21:30
Aanmelden

Marinekazerne Amsterdam

Kattenburgerstraat , Amsterdam

Bekijk locatie

Over de voorlichting

Wil je meer weten over een functie als Reservist of Rejoin bij de Koninklijke Marine? Als jij eerder militair was bij de Koninklijke Marine of een relevante maritieme opleiding gevolgd hebt zijn er mogelijkheden voor je. Tijdens deze voorlichtingsavond vertellen we je alles hierover.

We beantwoorden tijdens de voorlichting je vragen. Aan het eind van de avond kun je beslissen of je een functie als Reservist of Rejoin bij de Koninklijke Marine wilt. En je weet voor welke functie je moet solliciteren.

Deelname aan deze bijeenkomst is een voorwaarde om te kunnen solliciteren. Dit geldt niet voor actief dienenden. Actief dienende CZSK militairen zijn van harte welkom zodat zij een weloverwogen keuze kunnen maken om Reservist te worden wanneer zij de dienst verlaten.

Let op! Om toegang te krijgen tot deze voor voorlichting is het invoeren van je dienstgegevens of relevante maritieme opleiding in je account op mijn.werkenbijdefensie.nl verplicht. Je vult deze gegevens in onder mijn gegevens, militaire geschiedenis/opleiding.