Voorlichting

Voorlichting Marechaussee Beveiliger (MBO2/VMBO KB)

  • do 27 februari
  • ENSCHEDE
  • 10:00 - 12:00

Enschede Banen Informatie Centrum KL (DCHR-gebouw)

Forum , ENSCHEDE

Bekijk locatie

Over de voorlichting

Heb jij minimaal een diploma VMBO-kaderberoepsgerichte leerweg of een MBO 2 diploma en een scherpe blik? Als Marechaussee Beveiliger zorg je onder meer voor de veiligheid van onze Koning en Koningin. Kun jij deze eervolle taak straks aan? Kom dan naar de voorlichting.

Tijdens deze voorlichtingsbijeenkomst krijg je antwoord op al jouw vragen over de functie van Marechaussee-beveiliger en de ontwikkelingen over het werken bij de Koninklijke Marechaussee.

Let op : Dit betreft uitsluitend een VOORLICHTING. Sollicitatie is eerst mogelijk wanneer er nieuwe vacatures beschikbaar zijn en je voldoet aan de gestelde eisen. Om echter goed voorbereid aan een sollicitatie te beginnen is het verstandig om een voorlichting bij te wonen. Er verschijnen regelmatig nieuwe vacatures op de website www.werkenbijdefensie.nl

Bij aanvang van de opleiding mag je niet jonger zijn dan 17 jaar en 6 maanden en niet ouder zijn dan 24 jaar en 11 maanden. Daarnaast dien je in het bezit te zijn van een Nederlands identiteitsbewijs.