Voorlichting

Voorlichting Korps Nationale Reserve 10

  • do 27 februari
  • Amersfoort
  • 19:30 - 21:30

Amersfoort Bernhardkazerne

Barchman Wuijtierslaan , Amersfoort

Bekijk locatie

Over de voorlichting

Om te solliciteren als part-time militair bij het Korps Nationale Reserve dien je eerst een voorlichting te hebben gevolgd. Schrijf je in voor een voorlichting in de regio waar je woonachtig bent. Geef je op en kom kijken wat we je kunnen bieden. Deze voorlichting is uitsluitend bedoeld voor kandidaten uit de provincie; Utrecht en Flevoland.

LET OP !: Indien je je inschrijft maar niet uit de regio komt, dan word uw uitnodiging geblokkeerd en word uw aanwezigheid niet geregistreerd. Het is dan niet mogelijk om te kunnen solliciteren. Om teleurstelling voor beide partijen te voorkomen verzoeken wij u daarom niet in te schrijven wanneer u niet uit de regio komt.

Tijdens deze voorlichting vertellen wij je wat de functie van Natres-militair inhoud. Wat wordt er van je verwacht en waar moet je aan voldoen. De Natres-militair verricht zijn werk naast zijn of haar gewone baan of studie. Het betreft hier dus een part-time baan. Om reservist te worden moet je de Nederlandse nationaliteit hebben en ten minste 18 jaar oud zijn.