Infodag

VIP-dag Verbindingsdienst (max 25 kandidaten)

  • vr 1 november
  • Stroe
  • 08:30 - 15:45

Generaal-Majoor Koot Kazerne

Wolweg, Stroe

Bekijk locatie

Over het event

Sta jij met beide benen op de grond en ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Check dan deze Informatiedag Verbindingsdienst en ontdek welke mogelijkheden je allemaal hebt met jouw opleiding!

Tijdens de informatiedag krijg je een goed beeld van het werken en leven bij de Verbindingsdienst en je maakt kennis met het personeel en materieel.

De Verbindingsdienst installeert, bedient en onderhoudt binnen de Koninklijke Landmacht alle telecommunicatieapparatuur en -verbindingen. Denk hierbij aan telefoon, radio, computers en satellietverbindingen. Ook verzorgt de Verbindingsdienst de postbezorging bij de Koninklijke Landmacht. Deze werkzaamheden worden voor het grootste deel uitgevoerd tijdens oefeningen en uitzendingen. We kunnen tegenwoordig niet meer zonder informatie- en communicatietechnieken. Ook bij Defensie is het een onmisbaar onderdeel dat je zowel bij de Marine, Landmacht als de Luchtmacht vindt.

Als ‘verbindelaar’ zorg je ervoor dat alle informatie tijdig bij de juiste personen terechtkomt. Binnen de Landmacht installeer, bedien en onderhoud je alle telecommunicatieapparatuur en -verbindingen zoals telefoon, radio, computers en satellieten.

Programma Ontvangst 08:30-09:00 Afsluiting 15:45

Wie zoeken we?

- Je hebt minimaal of bijna een diploma vmbo.

- Je mag solliciteren vanaf 17 jaar tot 27 jaar en 11 maanden. Deelnemen aan de infodag mag al vanaf 16 jaar.

- Je oogafwijking mag niet groter zijn dan min 6 en plus 6.

- Je bent in het bezit van een zwemdiploma.

- Je hoeft geen rijbewijs te hebben.

Denk jij dat een functie bij de verbindingsdienst iets voor jou is? Schrijf je dan nu in voor de Informatiedag verbindingsdienst en ontdek het zelf!