Infodag

VIP-dag Genie (max 25 kandidaten)

  • vr 1 november
  • Stroe
  • 08:30 - 15:45

Dit event is vol

Generaal-Majoor Koot Kazerne

Wolweg, Stroe

Bekijk locatie

Over het event

Geef jij alles? En sta jij met beide benen op de grond en ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Dan is de infodag Genie echt iets voor jou! Check deze informatiedag Genie en ontdek welke mogelijkheden je allemaal hebt met jouw opleiding! We nemen je mee in het veelzijdige werk van de Genie. Deze dag mag en kun je bijwonen als je de minimale leeftijd hebt vanaf 16 jaar.

Tijdens de informatiedag krijg je een goed beeld van het werken en leven bij de Genie en je maakt kennis met het personeel en materieel.

Een militair bouwbedrijf, gespecialiseerd in gevechtsondersteuning en constructie. Zo kun je de Genie het beste omschrijven. Hindernissen opwerpen om de vijand te stoppen. Of juist die van de vijand weghalen zodat je collega’s van de infanterie voorwaarts kunnen. Als pantsergenist bouw je bruggen, graaf je tankgrachten en spoor je veelvoorkomende explosieven op met je detector. Eigenlijk ben je dus militair én terreindeskundige. De bouwvakkers en vaklui van de weg- en waterbouw vind je bij de constructiegenie. Ze bouwen militaire constructies en objecten zoals bruggen, vliegvelden, schuilplaatsen, uitkijkposten tot complete kampen. Hiervoor gebruiken ze onder meer bruglegmateriaal, bouw- en graafmachines, bulldozers en hijskranen.

Programma Ontvangst 08:30-09:00 Afsluiting 15:45

Wie zoeken we?

- Je hebt minimaal of bijna een diploma vmbo.

- Je mag solliciteren tot 27 jaar en 11 maanden. Deelnemen aan de infodag mag al vanaf 16 jaar.

- Je lengte bij sollicitatie is minstens 155 cm.

- Je oogafwijking mag niet groter zijn dan min 6 en plus 6.

- Je bent in het bezit van een zwemdiploma.

- Je hoeft geen rijbewijs te hebben.

Denk jij dat een functie bij de Genie iets voor jou is? Schrijf je dan nu in voor de Informatiedag Genie en ontdek het zelf!