Infodag

VIP-dag Bevoorrading en Transport (max 25 kandidaten)

  • vr 1 november
  • Stroe
  • 08:30 - 15:45

Generaal-Majoor Koot Kazerne

Wolweg, Stroe

Bekijk locatie

Over het event

Sta jij met beide benen op de grond en ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Check dan deze Informatiedag Bevoorrading en Transport en ontdek welke mogelijkheden je allemaal hebt met jouw opleiding!

Tijdens de informatiedag krijg je een goed beeld van het werken en leven bij Bevoorrading en Transport en je maakt kennis met het personeel en materieel.

Een verse maaltijd voor vermoeide militairen. Een verfrissende douche midden in de woestijn. Daar zorg jij voor, samen met je collega’s. Als logistiek medewerker ben je elke dag bezig met de juiste spullen op de juiste plek krijgen. Ingekochte goederen ontvang je, noteer je en sla je op in een magazijn of tijdelijke loods. Van daaruit verstuur je de goederen wanneer ze nodig zijn. Dat kan op dezelfde kazerne zijn, maar ook duizenden kilometers verderop waar jouw collega’s een oefening of uitzending hebben. En waar ze dringend dat ene reserve-onderdeel nodig hebben, waardoor ze weer verder kunnen met hun voertuig. Zonder goede aanvoer van voorraden en materieel kun je geen langdurige missies uitvoeren. Zo simpel is het. Maar die goederen allemaal op tijd op de juiste plek krijgen, is allesbehalve simpel. Maar dat kunnen we, waar ook ter wereld.

Logistiek is de levensader van Defensie. Militairen hebben voor hun uitdagende werk namelijk een hoop nodig: denk aan voedsel, munitie, brandstof, kleding en bewapening. Als ‘logistiekeling’ zorg jij ervoor dat goederen op voorraad blijven en ook op tijd op de juiste plaats van bestemming terechtkomen. Dit gebeurt onder meer per vrachtwagen, schip of vliegtuig.

Binnen logistiek kun je aan de slag bij supply chain management (ketenlogistiek), transport, inkoop, warehousing & distributie, facilitair management of operationele logistiek. Ook functies binnen bedrijfsvoering en instructie/onderwijs behoren tot je mogelijkheden.

Programma Ontvangst 08:30-09:30 Afsluiting 15:45

Wie zoeken we?

- Je hebt minimaal of bijna een diploma vmbo.

- Je mag solliciteren vanaf 17 jaar tot 27 jaar en 11 maanden. Deelnemen aan de infodag mag al vanaf 16 jaar.

- Je lengte bij sollicitatie is minstens 155 cm.

- Je oogafwijking mag niet groter zijn dan min 6 en plus 6.

- Je bent in het bezit van een zwemdiploma.

- Je hoeft geen rijbewijs te hebben.

Denk jij dat een functie bij Bevoorrading en Transport iets voor jou is? Schrijf je dan nu in voor de Informatiedag Bevoorrading en Transport en ontdek het zelf!