Infodag

Mariniers Experience

  • wo 22 januari
  • Best
  • 08:45 - 15:45

Station Best

Spoorstraat, Best

Bekijk locatie

Over het event

Een marinier gaat verder waar anderen stoppen. Dat vraagt om een ijzeren discipline, een uitstekende conditie en vooral een groot doorzettingsvermogen. Benieuwd waar jouw toekomst ligt? Wil jij meer weten over het Korps Mariniers en vragen stellen over het sollicitatietraject? Schrijf je dan in.

Op deze dag testen we jouw uithoudingsvermogen door de fittest Mariniers af te nemen. Als je een positief resultaat hebt behaald kun je direct solliciteren.

Er zal ook een voorlichting zijn zodat je weet hoe het traject er van het begin tot het einde uit zal zien en wat we van je verwachten.

Je kunt de hele dag vragen stellen aan de mariniers die aanwezig zijn om jezelf zo goed mogelijk voor te kunnen bereiden op het leven als marinier.

Let op: Het is op deze dag niet mogelijk om een introducee mee te nemen.

Korps Mariniers werd in 1665 opgericht door Michiel de Ruyter en Johan de Witt. Sindsdien is het een onderdeel van de marine, dat overal ter wereld opereert. Onze wapenspreuk is dan ook ‘Qua Patet Orbis’: ‘Zo wijd de wereld strekt’.

Het Korps Mariniers wordt ingezet bij de verdediging van het grondgebied van de NAVO-landen. Daarnaast wordt het ingeschakeld bij crisisbeheersings-, vredesbewarende en humanitaire operaties. Het korps is verder actief bij de bescherming van het Caribisch deel van het Nederlands Koninkrijk.

Voor vragen over het werken bij het Korps Mariniers kun je contact opnemen door te bellen of appen naar 06 23 69 20 52.

Wil je erbij zijn? Schrijf je dan nu in.