Voorlichting

Luchtmacht Reservist

  • wo 6 november
  • VOLKEL
  • 19:30 - 21:00
Aanmelden

Vliegbasis Volkel (Oost N-Brabant)

Zeelandsedijk, VOLKEL

Bekijk locatie

Over de voorlichting

Geachte geïnteresseerde, We zijn blij dat een functie bij de Groep Luchtmacht Reserve jou aanspreekt! Bij de Groep Luchtmacht Reserve (GLR) zoeken wij nieuwe collega's met diverse achtergronden en opleidingsniveaus om ons, en daarme de Koninklijke Luchtmacht en Defensie, te komen versterken. Wij zijn vooral op zoek naar enthousiaste collega's, een gezonde mix van oud, jong, ervaren en onervaren.

Op Woensdag 6 november 2019 vindt een voorlichtingsavond plaats, in het Basis Bezoekers Centrum van Vliegbasis Volkel. Na het bijwonen van de voorlichting bestaat de mogelijkheid om te solliciteren. Je bent bij deze uitgenodigd voor deze avond. Als je aanwezig wilt zijn, vragen wij je om je via de knop 'Aanmelden' aan te melden voor deze avond.

Tijdens deze voorlichtingsavond vertellen ervaren reservisten over hun ervaringen bij de GLR, keuringstraject en de opleiding tot reservist. Na de voorlichting is een moment ingelast om specifieke vragen te stellen aan de aanwezige reservisten. Het aantal deelnemers voor deze voorlichtingsavond is beperkt. Aanmelding geschiedt op basis van beschikbaarheid en op volgorde van binnenkomst. Meenemen van introducees is niet mogelijk in verband met de beschikbare capaciteit.

Mocht je verhinderd zijn dan kun je tot 48 uur van te voren afmelden.