Keuzekompas

Voorlichting

Luchtmacht Reservist

  • ma 13 mei
  • Havelte (Darp)
  • 19:30 - 21:00
Aanmelden

Havelte-Johannes Post Kazerne

Joh. Postweg , Havelte (Darp)

Bekijk locatie

Over de voorlichting

Geachte geïnteresseerde,We zijn blij dat een functie bij de Groep Luchtmacht Reserve jou aanspreekt!Bij de Groep Luchtmacht Reserve (GLR) zoeken wij nieuwe mensen met diverse achtergronden en opleidingsniveaus om ons en daarmee de Koninklijke Luchtmacht en Defensie, te komen versterken. Wij zijn vooral op zoek naar enthousiaste mensen, een gezonde mix van jong en oud, ervaren en onervaren.

Op maandag 13 mei 2019 vindt een voorlichtingsavond plaats, waarna de mogelijkheid bestaat om te solliciteren. Je bent bij deze uitgenodigd voor deze avond. Als je aanwezig wilt zijn, vragen wij je om via de knop "aanmelden" in te schrijven voor deze avond.

Tijdens deze voorlichtingsavond vertellen ervaren reservisten over hun ervaringen bij de GLR, het keuringstraject en de opleiding. Na de voorlichting is een moment ingelast om specifieke vragen te stellen aan de reservisten. Het aantal deelnemers voor deze voorlichtingsavond is beperkt. Aanmelding geschiedt op basis van beschikbaarheid en volgorde van binnenkomst.

Meenemen van introducees is niet mogelijk ivm de beschikbare capaciteit.

Mocht je verhinderd zijn, kun je tot 48 uur van tevoren afmelden.