Infodag

Inhousedag Koninklijke Luchtmacht

  • di 5 november
  • Volkel
  • 08:00 - 16:00

Vliegbasis Volkel (Oost N-Brabant)

Zeelandsedijk, Volkel

Bekijk locatie

Over het event

De Koninklijke Luchtmacht is het onderdeel van Defensie dat vanuit de lucht bijdraagt aan vrede en veiligheid wereldwijd. Met zeer geavanceerd materiaal en professionele militaire specialisten voeren we onze politieke en militaire taken uit. Zoek jij een afwisselende baan en wil je veel van de wereld zien, of werken met de allernieuwste luchtmacht capaciteiten waaronder de F-35, de A330 Multi-Role Tanker Transport vliegtuig of de MQ-9 drones Reaper. Dan is de Luchtmacht echt iets voor jou!

Meld je aan voor deze Luchtmacht INHOUSE dag om meer te weten te komen over onze organisatie en de vele verschillende functies.

Op de Luchtmacht INHOUSE dag maak je kennis met de Koninklijke Luchtmacht en de vliegbasis Volkel. Om je een zo goed mogelijk beeld te geven over functies en werken bij de Luchtmacht hebben we een informatief programma samengesteld waarbij je op verschillende afdelingen kunt kijken en kunt spreken met onze militairen. De volgende afdelingen kunnen worden bezocht:

- Luchtverkeersleiding / Luchtgevechtsleiding - Vlieger - Gronduitrusting - Vliegtuig onderhoud techniek (B1/B2) - Wapentechniek - Logistiek/ Transport - Grondverdediging - ICT /CIS - Vlieg Veiligheid Uitrusting

TIP: Tijdens het programma mag je een keuze maken over welke afdelingen jij meer wilt weten. Om een goede keuze te maken is het verstandig vooraf informatie in te winnen op onze website Om deel te nemen aan het programma is het op de infodag belangrijk dat je een keuze kunt maken uit 1 van de bovenstaande functiegebieden. Meer informatie over de verschillende functies van de Koninklijke Luchtmacht vind je HIER.

Programma: We starten met een algemene voorlichting over de Koninklijke Luchtmacht en de vliegbasis Volkel. Aansluitend kun jij je inschrijven op twee vakgebieden en krijg je een rondleiding op de betreffende afdelingen. We sluiten het programma af met informatie over een sollicitatie en selectie-eisen. Tijdens het programma worden drankjes en een gratis lunch aangeboden.

Belangrijke Tijdstippen

Ontvangst en opening 09:00

Afsluiting 16:00