Infodag

Inhousedag Koninklijke Luchtmacht

  • do 24 oktober
  • Vredepeel
  • 09:00 - 15:40
Aanmelden

Luitenant-generaal Bestkazerne (Noord Limburg)

Ripseweg , Vredepeel

Bekijk locatie

Over het event

De Koninklijke Luchtmacht is het onderdeel van Defensie dat vanuit de lucht bijdraagt aan vrede en veiligheid wereldwijd. Met zeer geavanceerd materiaal en professionele militaire specialisten voeren we onze politieke en militaire taken uit. De luchtmacht is bij jou waarschijnlijk bekend van de vliegtuigen en helikopters, maar bij Defensie Grondgebonden Luchtverdedigingscommando (DGLC) kan je ook werken bij de Luchtmacht met het wapensysteem Patriot. Wil je werken bij Luchtmacht als luchtverdediger? Dan is het Grondgebonden Luchtverdedigingscommando echt iets voor jou! Meld je aan voor deze Luchtmacht INHOUSE dag om meer te weten te komen over onze organisatie en de vele verschillende functies.

Op de Luchtmacht INHOUSE dag maak je o.a. kennis met de grondgebonden luchtverdediging van de Koninklijke Luchtmacht. Om je een zo goed mogelijk beeld te geven over functies en werken bij de Luchtmacht hebben we een informatief programma samengesteld waarbij je kennis maakt met de verschillende vakgebieden en kunt spreken met onze militairen. De volgende vakgebieden zijn beschikbaar:

- Luchtverdediging Lancering Patriot - Luchtverdediging Vuurleiding Patriot - IDT Patriot (Elektrotechniek Informatie- en Detectietechniek (IDT) - ICT (CIS-Communicatie/informatie en systemen) - Luchtverkeersleiding / Luchtgevechtsleiding - Mechatronica - Logistiek - Korporaal Grondverdediging

TIP: Tijdens het programma kan je een keuze maken over welke vakgebieden jij meer wilt weten. Om een goede keuze te maken is het verstandig vooraf informatie in te winnen op onze website. Om deel te nemen aan het programma is het belangrijk dat je een keuze kunt maken uit de verschillende functiegebieden. Meer informatie over de verschillende functies van de Koninklijke Luchtmacht vind je HIER.

Programma: We starten met een algemene voorlichting over defensie op de Luitenant-generaal Bestkazerne. Aansluitend kun jij deze vakgebieden bezoeken en krijg je voorlichting over het vakgebied van jouw keuze. We sluiten het programma af met informatie over een sollicitatie en selectie-eisen. Tijdens het programma worden drankjes en een gratis lunch aangeboden.

Belangrijke Tijdstippen Ontvangst 09:00 uur Opening 09:30 uur Afsluiting 15:30 uur