Voorlichting

Informatie Pakket 1CMI

  • vr 31 januari
  • Thuis
  • 00:00 - 00:00

Thuis op PC of laptop

Thuis

Bekijk locatie

Over de voorlichting

RESERVIST 1 Civiel en Militair Interactiecommando

Het 1 CMI-Commando (Civiel en Militair Interactie Commando) van de landmacht zoekt gemotiveerde reservisten die hun civiele en militaire kennis willen combineren.

1 CMI-Commando legt in Nederland en missiegebieden contact met partijen buiten Defensie. Denk voor Nederland aan afstemming met civiele hulpdiensten en autoriteiten bij een calamiteit of oefening. In missiegebieden maken medewerkers contact met plaatselijke commandanten, politiek leiders en niet-gouvernementele organisaties (NGO’s) om aan informatie te komen.

Dankzij het contact en de samenwerking met andere partijen verlopen operaties beter en veiliger. Bijvoorbeeld doordat de bevolking meer begrip krijgt voor de missie. Maar ook doordat militairen meer te weten komen over het missiegebied en de lokale cultuur. Zo kunnen ze bijvoorbeeld rekening houden met bepaalde (religieuze of etnische)gevoeligheden. Deze informatie helpt de commandant bij het afstemmen van operaties en besluiten.

Indien u interesse heeft in een functie als reservist bij het 1 CMICO dan dient u de volgende gegevens te uploaden via de website: - CV; - motivatiebrief; - diploma en cijferlijsten.

uw keuze voor een netwerk (keuze 1, keuze 2 en/of keuze 3)kunt u aangeven via de website.

Let op alleen volledig aangeleverde dossiers zullen in behandeling worden genomen. Na beoordeling van uw dossier zal het desbetreffende netwerk beslissen of u wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Mocht u hierover nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met: 1cmico.aanstelling.reservisten@mindef.nl