Infodag

Infodag Technische Officieren (HBO / WO)

  • wo 4 december
  • Breda
  • 09:30 - 15:30

Breda NLDA

Kasteelplein geb K, Breda

Bekijk locatie

Over het event

Learn To Lead!!

Heb je (of binnenkort) je technische HBO-of WO-studie afgerond? Wij organiseren deze Technische Infodag Officier landmacht en luchtmacht exclusief voor jou. Met een speciaal programma voor hogeropgeleiden die hun passie voor techniek willen inzetten voor vrede en veiligheid.

Op deze dag informeren we je over de mogelijkheden en over diverse officiersfuncties binnen Defensie waarvoor jij met je ‘technische’ opleiding in aanmerking kan komen. Dit doen we door een aantal jonge officieren uit het werkveld hun ervaringen met jou te delen.

Bij Defensie leren we je in een hecht team op te treden, je sport veel en je krijgt al snel veel verantwoordelijkheid. Spreekt deze omgeving in combinatie met techniek je aan, dan is deze infodag echt iets voor jou.

Dagprogramma Je krijgt informatie over de opleiding op de KMA. Daarnaast wordt ingegaan op de werkzaamheden van de diverse functies waartoe jouw opleiding toegang biedt. Ook zal meer worden verteld over de keuring en de eisen en zal het leven als cadet (officier in opleiding) op de KMA uitgebreid aan bod komen. Tijdens deze dag krijg je een uitgebreide lunch op de KMA.