Infodag

Infodag Luchtverdediging

  • do 24 oktober
  • Vredepeel
  • 09:00 - 15:40
Aanmelden

Luitenant-generaal Bestkazerne (Noord Limburg)

Ripseweg , Vredepeel

Bekijk locatie

Over het event

Het Defensie Grondgebonden Luchtverdedigingscommando (DGLC) is onderdeel van het Ministerie van Defensie. De eenheid valt onder de Koninklijke Landmacht en heeft als taak het beschermen van vitale objecten, eenheden en gebieden tegen aanvallen uit de lucht. Dit doet het DGLC vanaf de grond. Bij het DGLC werkt personeel van de Landmacht en Luchtmacht. Wil je werken als luchtverdediger? Dan is het Defensie Grondgebonden Luchtverdedigingscommando echt iets voor jou.

Meld je aan voor deze Landmacht info dag om meer te weten te komen over onze organisatie en de vele verschillende functies.

Op deze dag maak je kennis met de grondgebonden luchtverdediging van de Koninklijke Landmacht. Om je een zo goed mogelijk beeld te geven over functies en werken bij de Landmacht hebben we een informatief programma samengesteld waarbij je kennis maakt met de verschillende vakgebieden en kunt spreken met onze militairen. De volgende vakgebieden zijn beschikbaar:

• Korporaal Luchtverdediging Lancering • Logistiek • ICT (CIS- Communicatie informatie systemen) • Soldaat Luchtdoelartillerie Schutter Stinger / Chauffeur Fennek • Mechatronica

TIP: Tijdens het programma kan je een keuze maken over welke vakgebieden jij meer wilt weten. Om een goede keuze te maken is het verstandig vooraf informatie in te winnen op onze website. Om deel te nemen aan het programma is het belangrijk dat je een keuze kunt maken uit de verschillende functiegebieden. Meer informatie over de verschillende functies van de Koninklijke Luchtmacht vind je HIER. Kijk ook op de website van DGLC. https://www.defensie.nl/organisatie/landmacht/eenheden/dglc

Programma: We starten met een algemene voorlichting over defensie op de Luitenant-generaal Bestkazerne. Aansluitend kun jij deze vakgebieden bezoeken en krijg je voorlichting over het vakgebied van jouw keuze. We sluiten het programma af met informatie over een sollicitatie en selectie-eisen. Tijdens het programma worden drankjes en een gratis lunch aangeboden.

Belangrijke Tijdstippen Ontvangst 09:00 uur Opening 09:30 uur Afsluiting 15:30 uur