Infodag

Infodag Korps Mariniers

  • wo 27 november
  • Doorn
  • 10:00 - 16:00

Van Braam Houckgeestkazerne

Oude Arnhemse Bovenweg, Doorn

Bekijk locatie

Over het event

Zoek jij een baan met uitdaging en verleg jij graag je grenzen? Kom dan naar de infodag van het Korps Mariniers in Doorn en ontdek wat het werk van deze speciale eenheid van de Koninklijke Marine inhoudt. En vooral, hoe jij marinier wordt!

Je krijgt tijdens deze infodag alles te horen over de opleiding tot marinier of officier en wat het werk van het Korps Mariniers precies inhoudt. Daarnaast krijg je informatie over de keuringen, de eisen waaraan je moet voldoen en hoe jij je het beste kunt voorbereiden. Uiteraard kun je tijdens deze dag met al je vragen terecht bij onze mariniers!

Om ervoor te zorgen dat je een goed beeld krijgt van de taken van het Korps Mariniers, krijg je een uitgebreide voorlichting en nemen wij jou mee langs verschillende operationele eenheden van het korps. Ook kun je van dichtbij het materiaal bekijken, in sommige gevallen zelfs testen, wat door het Korps Mariniers gebruikt wordt tijdens missies in binnen- en buitenland.

De minimumleeftijd voor het bijwonen van de infodag van het Korps Mariniers is 15 jaar.

Ben jij al fit en voldoe je aan de gestelde eisen? Dan wordt je gedurende deze dag in de gelegenheid gesteld om deel te nemen aan de Fitheidstest van het Korps Mariniers. Met een positieve uitslag kun je direct solliciteren.

Op de infodagen van het Korps Mariniers wordt in principe geen informatie gegeven over het werk aan boord van onze schepen. Daarvoor verwijzen wij je graag door naar de varende infodagen van de Koninklijke Marine.